защото това е вашият тормоз срещу мен


YouTube 666 Google, ЦРУ Synnek1, написали коментар: преди 6 часа: В името на нашия Господ: Аз ви заповядвам: STOP глупостите си! --- Отговор - както за разбирателство между нас, моето евентуално тормоза? ти е проблема, че е проблем на YouTube, защото, проблемът ми е само да защитава невинните във всяко кътче на света! ако Обама се страхува да се защитава срещу мен? това си е негов проблем, не твой! както за вас, вие сте достатъчно лошо, едно лайно, за да се наемат: престъпник, като например: "Гари Купър," защото това е вашият тормоз срещу мен! [KullDarothic хектара pubblicato ООН commento 1 Giorno еа BANG Идиот си мисли, че говори на света!] Synnek1 публикувал коментар преди 5 часа Съобщи за спам Уважаеми Unius Rei: Какво мислите за "Божия Църква "- ОТГОВОР - ако не са извършили тежки престъпления, аз не се намесва, срещу, религии или правителства! HolyJHWHsanto хектара pubblicato ООН commento 9 руда еа allelujah
@ IHateNEWLAYOUT - За съжаление, идиотите са напречно на всички религии и на всички народи, ето защо, в Америка, имате: Dark провалят ЦРУ педераст, Каин МВФ матката 666 darotic тик тик ", и ние в Италия, имаме: за съжаление: Пазителят на лудостта, които правят хули: Светия Дух, но, тъй като той не разбира, че:? без силата на Светия Дух никой в ​​света не може да направи едно добро дело тук е, че Светият Дух не може да изпрати себе си, по дяволите purtroppo, ГИТ idioti Sono trasversali, Tutte Le religioni да Tutte Le Nazioni, Ecco Perche, Вой в Америка, Вой avete: Тъмно провалят педераст, Каин 666 матката darotic тик тик ", д Noi в Italia, НОИ abbiamo: purtroppo: ще Custode дела Follia! colui че bestemmia contro: ето Spirito Santo, soltanto: Perche Луи извън хектара capito, че: Senza La Потенца дело Santo Spirito, Nessuno, Tutto Il Mondo, potrebbe тарифа Уна buona azione?! Ecco Perche ето Spirito Santo извън potrebbe mandare себе stesso all'inferno!
@ Президента Обама - ако всички обвинения срещу "Sholom Rubashkin" са верни? Този човек не заслужават повече от десет години в затвора, и защото: това е неговото първо нарушение, той е право на отстъпка в размер на 1/3 от присъдата си, и тъй като тя не е човек, опасен за обществото, той може да служи присъда лишаване от свобода в станция на общинската полиция: или други полицейски, че: тя е по-близо до дома му. Той може да си роднини, по всяко време, и има право до седем дни в месеца, за да се проследи образованието: от неговите 10 деца! Това е, че съм направил за него, а всеки знае, че всички президенти на републиката, на света, имат своите прерогативи в областта на приложенията на: решения .. така че, ако не сте зает с мен? мен нито ще държа зает, така че: това не е добре, че сте направили фигурата на Пилат Понтийски, по този повод ... от "rrmbgpym"
[Отворено писмо до роб на нацистка Обама МВФ: случаят на: Sholom RUBashkin] в действителност, този човек не е бил наказан, защото тя е изпълнител, неправилно, но беше наказан само защото е евреин, които себе си, той трябва да не измама, банките, които са ви идоли невидими на Илюминатите фарисеите: на култа към Ваал: на твоя Бог бухал в Bohemian Grove. Rnlightened са господарите си, на нашето време, и, че само те имат лиценз за убиване: хората и крадат, докато се задуши в тази рецесия: с изкуствено валутата на дълг, който не е бил, никога не са установени , или мисъл в режим Costitutional, че ако тогава бяхте честен човек? също така, е убил yoursef: как Кенеди е бил убит: за заповед: 11110. но това е истината, като всички politici, сте продали душата си на дявола, за да унищожат народите! от [rrmbgpym]
[Отворено писмо до Обама: за случая на: Sholom RUbashkin е прав, че работодателите трябва да плащат данъци, и те трябва да бъдат верни, също, но, ако предприемачите: те са измамени, ограбени, а след това, поддържа предприемач: по същия начин: как, твърдят банките? , но след това, всички банки правят фалшиво счетоводство (законно): защо, когато те създават парите: от нищо: и двете: да изразходваш: ипотека или дава пари на държавата, те го поставят в дефицит бюджет (парите, създаден от нищо) и след това: те непочтен начин, те правят фалшив провал! като: да бъде твърде съучастник на крадците, банкери, друг крадец с тях? не, не защитават предприемачи мамени! тогава, защо трябва да вземе данъци от тях? .. да бъдеш себе си, първият мошеник! В действителност, нашите предприемачи са мъченици и герои, защото те твърдят, през раменете си на цялото общество!
Обама @ Мейсън служител на МВФ 666: моя скъп приятел - да се разбере, тази сложна история на [Sholom Rubashkin] Попитах обяснения: в Светия Дух! обаче, че това съдебно дело, веднага скача на очите на всички, се изречение: осъждане, до 28 години, в действителност, в тази ситуация, aquivale на наказание с доживотен затвор, че това е наказание необичайно, че е била наложена по този евреин: човек на мира: в първото си престъпление! Това решение: това е абсолютно несъразмерна, обаче, се сравнява с подобни събития! @ Ема Мюлер т.е.: UtherDarothic: матката на сатаната 666 ЦРУ МВФ, кучко кучи .. кого вярваш? Ще отнеме 28 години в затвора: от [Sholom Rubashkin:] и ги поставя на вас!
На президента Обама: избран с парите на МВФ FED 666, които след това, отново, те са всички пари,, че е бил откраднат от американския народ: във всеки случай, чрез сеньораж банкиране --- това е вярно : в Талмуда сатанински тайна (което само фарисеите KAKAM: Illuminat, аз може да чете): Ротшилд NAZI прадядо, пише: "всички евреи, които са изгубили своите бащина родословия, те също са станали като гои ( животни форма човешки) и поради това те трябва да бъдат унищожени чрез Shaoh::!!! в режим на контур циклично, не, не него не е от евреите са човешки същества, като всички останали, и че това е ? доста, разбира се, и аз мога да го свидетелстват за моя приятел: "rrmbgpym" за информация.
Обама @ Мейсън служител на МВФ 666: моя скъп приятел - да се разбере, тази сложна история на [Sholom Rubashkin] Попитах обяснения: в Светия Дух! обаче, че това съдебно дело, веднага скача на очите на всички, се изречение: осъждане, до 28 години, в действителност, в тази ситуация, aquivale на наказание с доживотен затвор, че това е наказание необичайно, че е са били наложени на този евреин: човек на мира: в първото си престъпление! Това решение: това е абсолютно несъразмерна, обаче, се сравнява с подобни събития!
1_4. @ ОБАМА отворено писмо пример наказание: Решение ПОЛИТИКА НА: 666 МВФ: срещу евреин:: преврат срещу нашите институции [Sholom Rubashkin:]. Върховният съд отхвърля състав: на дело Rubashkin. Върховният съд на САЩ: официално отказа да изслуша жалбата на убеждението на бившите Agriprocessors: изпълнителен: Sholom Rubashkin. AAFont SizeBy Hana Леви Джулиан. Първо Публикуване: 11/10/2012, 13:58. Sholom Rubashkin и 10 децата си. Правосъдието за Sholom, Върховният съд на САЩ: миналата седмица официално отказа да разглеждат жалби: на присъдата на бившия изпълнителен Agriprocessors: Sholom Rubashkin. Решението шокира света православна еврейска общност, която е петиция за обжалване: за месеца. Rubashkin, 52, беше осъден през 2009 г.: на 86: брой на финансовото нарушение: и осъден до 27 години затвор.
2_4. @ ОБАМА отворено писмо пример наказание: Решение ПОЛИТИКА НА: 666 МВФ: срещу евреин:: преврат срещу нашите институции [Sholom Rubashkin:]. В своето искане пред Върховния съд, адвокати Rubashkin: твърди продължителния изречение: нарушава федералните закони присъди: за първи път без насилие: нарушителя. Убеждение: бил разпитан напълно от многобройни съдебни органи, които казват, че съдията в случай, правосъдие Линда Рийд, трябва да са себе си recused: поради конфликт на интереси. Рийд се е срещал с разследващите да планират логистични подробности за имиграция: RAID в завод за опаковане на месо преди изслушване на делото в съда. Agudath Израел на Америка заяви, че е "дълбоко натъжен" от отказа на Върховния съд да разглежда жалбата. "Сериозни въпроси са aised на фундаменталния справедливостта на съдебния процес и присъда, и той със сигурност заслужава пълно изслушване от най-висшата съдебна инстанция на нашата нация", каза в изявлението си организацията.
3_4. @ ОБАМА отворено писмо пример наказание: Решение ПОЛИТИКА НА: 666 МВФ: срещу евреин:: преврат срещу нашите институции [Sholom Rubashkin:]. Е да се отбележи, че широк и се отличават набор от правни учени и експерти са заявили: случаят да бъде спонтанен аборт на правосъдието Като такива, магистратите са, за съжаление пропиля:. Възможност на дясно ужасно погрешно " Делото е било във фокуса на лазерно-остър внимание: в православна еврейски свят, с продължаващата кампания за набиране на средства за покриване на съдебни такси, които са възникнали. Равините и друга общност: лидери са говорили срещу необичайно и прекалено сурова присъда Rubashkin получи, а не да защитава обвиненията, че: може да са настъпили. В отговор на Върховния съд, Rubashkin се пише от затвора до семейството си,
4_4. @ ОБАМА отворено писмо пример наказание: Решение ПОЛИТИКА НА: 666 МВФ: срещу евреин:: преврат: срещу нашите институции [Sholom Rubashkin:]. "Това, което е ясно и сигурно е, че Хашем ще изпрати Своята помощ много бързо и ми донеси дома ви Имаме bitachon (вяра) в Хашем: във време на нужда", пише той, добавяйки, че истинското, дълбоко доверие в една по-горе означава да приемем Неговите пътища, без значение колко трудни обстоятелства, които могат да се появят. "Да бъдеш в ръцете на Б-г, е само: Ръцете Искам да бъда и Хашем ще ме измъкне от ямата съм и ми донесе: дом веднага", пише той. - ОТГОВОР смъмри Духа Светия масонска лицемерно система лайна идейно практически сатанизъм 666 МВФ банковия сеньораж
престъпници, предатели! всички Bildenberg: масонски ложи и: лайна! [Това е преврат масонска: на всички фалшиви демокрации от сеньораж банка: това е, режимът окултното, че: тероризира всички евреи .. Бог ми каза: "да ви освободи моя народ еврейска, че той е затворник на сатанисти фарисеите, 666 на МВФ!" .. "Адмирал" на Военноморските сили в Италия, той взема заплата: Месечна: приблизително: 360 000 € (месечно) ако 2000 души: около (позиции: от стратегическо значение за нашите институции), в Италия, вземат заплати и пенсии, че надвишават: € 100000: евро: в само месец? това е един начин: да поквари: Институции и правят геноцид! Ето защо, нашата политика и нашите лидери: са престъпници, че работата им срещу: Конституцията, както и срещу суверенитета на народа!
Ще mistero: ди Unius REI], но, както е силата на метафизиката, която живее в мен? Как, с какво е въздействието на царството ми Селесте, ще бъде в моите заповеди? това, което реша да правя? Това е мъчение на: МВФ: 666 Ротшилд, и 322 Буш: през последните дни .. защото те са също: умен! ако гневът ми не е успокоен, той може да унищожи всичко .. , но тъй като това е това, което, унищожаване може да се прояви? Това е друг въпрос, че всички са сатанисти, които чакат да знаете!
666 ЦРУ; матката на Darothic лайна идиот - Виждам, че си мислил много пъти за, защо вашият работодател: сатанизма международно, институционални, т.е. ЦРУ: synnek1, той се страхува и ме уважава, в същото време! , но това е ваш проблем, защото Synnek1, е много умен, но за вас, не е! ми орган е орган, в небесни места: вечен завинаги! Аз съм най-могъщият човек в царството Божие! това е моята позиция! само с мен мога да изтрия моята позиция, че е мога да подаде оставка! но Бог знае, че това е нещо, аз никога няма да направя, защото аз не съм страхливец като теб! ЦРУ 666: Synnek1 - започнете да четете Библията! --- ОТГОВОР --- това е наистина извънредно, във всеки човек, това е способността да бъде в състояние да променим нашите становища и убеждения, и т.н. .. вариант, който не може да упражнява, за ангелите! тук, защото Бог е търпелив с нас, грешниците! Въпреки това, в съответствие с това, което сте написали? сега, ще изтриете много лайна на Сатаната, от канала .. точно сега!
@ King Саудитска Арабия --- искате да направите: Победи срещу: всички краища на света, за едно: само: Ислямската република, за да наложат шериата: Wahabi, Салафи сунити, на всички народи! , но да се надяваме, да бъде сатанист по-лошо: на фарисеите илюминати, за сатанински Талмуда и Кабала, на МВФ, да се надяваме да направи двойна игра, както и: против:? Какво правиш? 3ти: Световна ядрена война, обаче: против вас, и срещу Израел, за да елиминирате: Ислямът напълно: като: беше изтрит: нацизма, и да правиш, също се разпадне Израел: защото фарисеите: сигурност: те не искат да дойдат да живеят в един ъгъл на вашия пустинята! но вие сте прави, на себе си, съюзник на сатанистите канибали: че те са направили: 11-09, 322 Буш, и 666 Ротшилд да вършат зло: срещу: християнски мъченици, по целия свят! точно за това? за Бога, моето Свято Аллах? лайна на куче, е по-ценно от живота си!
666 МВФ канибал Талмуда - ahahahaha --- [е вярно, че са терористи, които имат пълен, ofAl Queda: Сирия! канала ми: lorenzoAllah Махди Палестина: 1. беше "Зелена": 2. той не е бил, никога не се наказва! 3. сте клеветници! 4. надве-натри: никакви оплаквания: никога не ми на страницата на моите коментари, както винаги ми обичай да се направи! Сервизна помощ YouTubeRe: [# 1152701041] Добро утро "lorenzoscarola:" Благодаря ви за вашия мейл. Вашата сметка "lorenzoscarola": идентифицирани: като: сметка в нарушение на Насоките на Общността. Вашият профил: тя е била затворена. Имайте предвид, че не се разрешава достъп: други сметки: YouTube, притежание или creating.10./11./2012, наказание 1]: "Duke Дейвид мир и любов Коледа срещу Ханука МВФ NWO WW ядрена Hate война "
ShalomGerusalemme хектара pubblicato ООН commento 1 Giorno еа 666 МВФ канибал Талмуда - това е гадно: 666 Google МВФ: извънземни отвличания проекта] [...] Премахнат поради нарушение на нашите правила и условия на употреба: на 10./11./2012,. Наказание 2]: ["ужас шериата Dark Side на пророка Мохамед лайна педофил убиец убит геноцид"] по-горе в :/ часовник? V = tSPP9Kt5VxY. Премахнат поради нарушение на нашите Условия за ползване на: 10.11.2012 дата (тази дата, която сте предоставили невярна, И все пак е преди образуването на моя канал?). сте объркани канала ми lorenzoscarola: че вече сте затворени (една година назад), с другия ми канал! но ако искате да затворите всички мои канали? Можете да го направите! но трябва да знаете следното: "унищожаването на Израел е само по твоя вина" Всъщност, създаването на този канал? lorenzoAllah Махди на Палестина е форма: 18./set./2012 Дата на регистрация: Позиция Ерусалим: Израел Държава
@ Google YouTube, лъжци, убийци, престъпници, 666 322 ЦРУ, МОСАД FED ЕЦБ МВФ --- но ако сте затворили канала ми: "lorenzoscarola" преди една година, как сте били в състояние да измислят, като тази дата, 10./11 ./2012, от нищото? лъжци, убийци, жертвоприношението на децата на олтара на Ваал, за унищожаване на Надеждата на Израел! правиш в света: 200 000 човешки жертвоприношения на олтара на Сатаната, всяка година:!! канибали, моят: Палестина lorenzoAllah Махди заяви: "Аз съм крал Universal: unius REI от царството на Бога YHWH, т.е. Махди и крал на . Израил рече на Господа: "Всеки, който говори дума против вас (unius REI), знам, че ще се умъртви ... Тъй като разпространението ужас сред хората на нечестивите, и в същото време може да бъде повдигнат: хората на добър човек в целия свят! "
ShalomGerusalemme хектара pubblicato ООН commento 1 Giorno еа assassini bugiardi criminali, 666 триста двайсет и два ЦРУ, МОСАД FED ФМИ пр.н.е. ma, себе си Вой avete chiuso Ще млн. Canale ди: "lorenzoscarola" Anno еа на ООН, хайде, Вой avete potuto, inventare, questa данни, Дел 11.10 0.2012, Дал nulla? bugiardi assassini: sacrificatori ди Bambini: sull'altare ди Ваал:! на ла distruzione дела Speranza ди Israele Вой Че съдбата Nel Mondo: 200,000 sacrifici umani sull'altare ди satana, Ogni Anno, ми: lorenzoAllah Махди Palestina каза: "Аз съм Universal King: Unius REI, от царството на Бога JHWH, т.е. Махди и цар на Израел рече на Господа: "Всеки, който говори дума против вас (Unius REI), така че ще бъде умъртвен .... защото причиняваха ужас сред хората на нечестивите, и в същото време може да бъде повдигнат: хората на доброто! "

ShalomGerusalemme хектара pubblicato ООН commento 1 Giorno еа @ Обама: 666: 322: ЦРУ, Мосад, МВФ: NWO убийца сатанист масон crimianale с лайна! По този начин, са затворени: канала ми: на: lorenzoAllah Махди Палестина: написали коментар: преди 1 час: за двама pénalité: датата, на която на същия ден от 11/10/2012 (все пак, фалшива дата!). Наказание 1] на 11/10/2012, + [Наказание 2] от 10/11/2012: когато ми канал "lorenzoAllah Махди Палестина" не е все още бил създаден: 18/set/2012: млада кръв човек: на Altair на вашия Сатана: боли мозъка си! [Това е гадно: 666 Google МВФ: извънземни отвличания: проект]
@ Обама наказателното ЦРУ МВФ 666 @ Google NAZI - Безполезно е, че си вършите клевети срещу мен! , защото бях на техник, че той е заменил моя DVD плейър, без никакъв резултат, поради което проблемът е, че сте подправена с BIOS, за да поеме контрола на моя компютър? Аз не искам да се изпраща на компютъра на специализиран център, само защото на компютъра е много евтин, 400 евро, прибл. , защото са преустановили: "lorenzoAllah Махди Палестина е публикувал коментар: преди 1 час? може би искате да се молите изключително: с майката на Исус? може би трябва някакво чудо? Вярвам, че трябва да направите, за пране: в светена вода, за да станете сатанисти престъпници МВФ!
@ ОБАМА NAZI! --- ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ 666 Google ЦРУ МВФ - спира: ми: YouTube канал [lorenzoAllah Махди Палестина е публикувал коментар 33 минути] хаха. и защото те взеха дистанционното управление: на моя компютър, преди една година? те знаят много добре, всичко, което правя, това е операция, абсолютно нелепо, всъщност, Google е направил това: срещу мен, само за да прикрие престъплението си и техния съучастник: прозорци, това е една сериозна злоупотреба с власт, защото, съм unius REI, че не мога да лъжа!
[] ВНИМАНИЕ: MY: lorenzoAllah Махди Палестина написали коментар преди 13 минути / channel/UC4yjmT6CEOvAVzdrFD755Lg/feed? е било спряно филтрира = 1: 666 ОТ GOOGLE []. ЦРУ: 666: МВФ, в края на краищата: преди 12 месеца, ЦРУ, 666, GOOGLE, подправена с моя "" BIOS "и затова не мога да използвам моя DVD плеър, който те отбелязват: с дълъг низ специални кодове, това е защо, вчера си купих CD плейър, външен USB порт, разбира се, с цел актуализиране на BIOS чрез CD автомобил, производителя, т.е., Packard Bell. fatto Че аз мразя Windows: за политиката в областта на икономическата лихварство, и аз реших, всъщност не, за да използвате: операционната си система! но това е истината, те не позволяват да рестартирате компютъра си от външни медии, както и от USB устройства,
Хектар ShalomGerusalemme pubblicato ООН commento 1 Giorno еа [] ВНИМАНИЕ: MY: / channel/UC4yjmT6CEOvAVzdrFD755Lg/feed? е било спряно филтрира = 1: 666 ОТ GOOGLE []. ЦРУ: 666: МВФ - Те взеха дистанционно управление на моя компютър, и да предотвратява: за мен, че мога да качвам видео, за теорията на: креационистите учени ... В действителност, на 12 прегради и свързани с: 12 операционни системи: На моя лаптоп? те са унищожени: OpenSuse и не позволява на други хора: 11 операционни системи, на Ubuntu, можете да видите: допълнителни устройства, и дори да бъде atto види и достъп до други операционни системи: в същия твърд диск
"LorenzoAllah Махди Палестина" е публикуван коментар: преди 12 часа "Алелуя е евреин похвала" - отговор - хаха. По този начин? за клевета с Google: това каза, имах някои санкции, но вместо това не е вярно? LOL. Вече са загубили този канал: / channel/UC4yjmT6CEOvAVzdrFD755Lg "lorenzoAllah Махди Палестина" е бил блокиран, така че от тази вечер? Губят твърде много: този канал! защо, евреи илюминати 666 IFM FED ЕЦБ NWO? те се страхуват само от католическата цар! те се страхуват само от католическата цар!
synne 666 KKK нацистката ЦРУ МВФ --- смятате, че аз загубих отношение на всички сатанисти, и, масоните, който е брат на всички деца на синагогата на Сатана, който е МВФ (IL Fondo monetario Интер ), сега, сега, че аз разкри за всички, че не съм, всяка свръхестествена сила, за да бъде в състояние да нарани някого? Ти видя, как, бях добър в убеждаването, също така, ви, за нещо, че не съществуват? Хаха. , но тя трябва да се признава: ти стана по-човешки, тъй като ме срещна!
1 .. 2. @ 666 МВФ: Ротшилд - това е краят на играта! Имам две наематели (но с предишния наемател, че той почти я унищожава апартамент Аз също, поставени, губят:? 2000 €: направете изгонване), които заради рецесията, те не могат да ми плащат наем! И аз имам "местното промишлено" високо: 4 метра, покрити с травертин, централна част, Бари, които също биха могли да "добив: наем":: 2000 € на месец, но е 5 години, които не бях в състояние, го отдава под наем, дори и за половината от цената! Но мога да кажа тези неща на банката: "UniCredit", където съм направил ипотека: 220.000 €, че за последните 25 години повече от 500 000, с месечна вноска от почти 1300 на месец? KingxKingdom2 хектара pubblicato ООН commento 17 руда еа
2 .. 2. @ 666 МВФ: Ротшилд - като можете да платите ипотеката в тази ситуация? Това е истината: учен Джачинто Auriti, каза: цена от: 270% от парите си (създаден от нищо)? и с относително данъчно облагане и държавния дълг? В действителност, ние, всички народи, ние не може да има, вече нямат бъдеще, поради което, да не губят: властта си над света, са принудени да убие всички народи, и да унищожи Израел, също , през този неизбежен: 3 ° ядрено световна война! KingxKingdom2 хектара pubblicato ООН commento 17 руда еа
1 .. 4 .. @ King Саудитска Арабия - хаха. Знам, че след като сте чули, че съм станал, зет, (в действителност, ние мюсюлманите се позволява да имат повече от една жена, но, хаха. Надявам се, че тази моя жени, тя не по-малко от г. Девет години .. хаха прекалено, защото, за да ни католици, много казват (за престъплението абсурдно и саморазрушително, че Ватикана: срещу: права на човека: да живеят в състояние на отчаяние, "против", много на най-доброто, на неговите министри), която ние сме педофили. ECC .. хаха), знам, че. са сериозно ангажирани, за да ми стане крал на Израел. Но, аз съм духовен човек, мразя, власт, почести и т.н. .. Неприятно ми е, всичко, което този свят може да даде, т.е. всички безсмислено, и невярно. и тъй като аз вече съм в небесни места, както: unius REI? Така че, моят ангажимент е да направим всичко, за да се предотврати това признание от всички правителства. , но, за съжаление, ако това не се случи? губите целия си живот
2 .. 4 .. @ King Саудитска Арабия - Знаеш ли какво каза той: Св. Франциск от Асизи, на султана? Всеки, който знае това, наистина, аз знам! 1. Мохамед е най-великият: предател на Бога, и той знаеше, за да отидат в ада, в действителност, всеки от нас имаше откровение от Бога (Корана), той ще постави в писмена форма, веднага, тези откровения, за да се предотврати каквато и да е форма на манипулация или корупция, или забравяне, бъдещето на Корана! И защото това ще отнеме много години, за да научите всичко Корана наизуст, но ако тя: не е написано, веднага, бързо, в същото време, и др. ECC ... все още? като Научете Корана в паметта, което не съществува? Това е невъзможно! 2. всички знаем отношението на Сатана в мястото на Бога, дори ако то е да се прави добро? Сатана ще се предотврати това, е Бог и да направя добро! Ето защо логиката, че в Корана има изобилие от божествени думи, защото Сатаната, той знае, наистина, това, което Бог мисли и иска и любов!
3 .. 4 .. @ Крал на Саудитска Арабия - 3. Но най-сензационните обвинения срещу Мохамед, е, че Бог не е започнало, свято дело лично с Авраам, Мелхиседек, Ной, Мойсей и от всичките пророци, че е хиляди светите мъже .. (И ние може правилно казват от тях, че те са мюсюлмани, е за това, това е истината, по-важното е,, че съществува сред всички мюсюлмани, индоктринирани, измамени и невежи фанатици), да сключи откровението, с един ангел, че е защо Мохамед: той винаги е знаел, че ангелът е самият Сатана! Тъй като Сатана мрази Исус Христос и истинските християни! Въпреки това, тъй като 90% от християните са лицемери, много по-лицемерни, в%, на всяка друга религия, аз не искам да увреди исляма, да се увеличи броят на лицемерите: в света, но аз искам да освети исляма себе си, с това се изважда, контрол на Isalm, от тъмно семейството си сатанински, илюминатите, уахабити салафити
KingxKingdom2 хектара pubblicato ООН commento 17 руда еа 4,4 .. @ Крал на Саудитска Арабия, че вие, като Илюминати фарисеите блокира всичко по дяволите? Защо Бог не може да има каквато и да е връзка с вашите убийства и религията на лайна, и освен това, не е нужно да имат каквато и да е връзка с Бога, и вие не познават Бога лично, просто защото сте: само най-опасният, exterminators масата на цялата история на човечеството! C.S.P.B. Crux Sancti Patris Benedecti, CSSMLCrux Sacred Sit Mihi Lux, Holy.NDSMD Не сядайте mihi Dux Драко, V.R.S. махай Сатана, махни се сатана! N.S.M.V. Не Suade Mihi Вана, S.M.Q.L. Sunt Мала Quae Libas, I.V.B. Ipsa Venena Bibas Пийте отрови: направени от себе си! Амин в името на Исус
ShalomGerusalemme публикува коментар: преди 12 часа @ крал на Саудитска Арабия --- искате победи срещу: всички краища на света, за да направи човек: само: Ислямската република, за да наложат шериата: Wahabi Салафи сунити, срещу всички народи! , но да се надяваме, да бъде сатанист много зло: повече, на фарисеите илюминатите, за сатанински Талмуда и Кабала, на МВФ, да се надяваме да направи двойна игра, както и: против:? Какво правиш? е 3-та Световна ядрена война, обаче против вас, и срещу Израел, за да елиминирате: Ислямът напълно: като: беше изтрит: нацизма, и да правите, също се разпадна Израел: защото фарисеите: сигурност: те не искат да дойдат да живеят в един ъгъл на вашия пустинята! но вие сте прави, на себе си, съюзник на сатанистите канибали: че те са направили: 11-09, 322 Буш, и 666 Ротшилд да вършат зло: срещу: християнски мъченици, по целия свят! точно за това? за Бога, моето Свято Аллах? лайна на куче, е по-ценно от живота си!
@ Bildenberg, Израел, тристранни, масонски ложи, правителства, масонството, зидария, политици, еврейското лоби, AIPAC, FED ЕЦБ, МВФ, масонството, корпорации, 322, 666, мултинационални --- сте предали: Конституцията, и, "Имам паричния суверенитет на вашите хора, на: международните еврейски банкери, или: Илюминатите от Луцифер, като теб! Разбира се, докато на това, тези, които са починали, са били само:? Хората, на третия и четвъртия свят, системата се появяват: добро за теб! Но това ще бъде все още е добро: днес, точно сега все още, че това е вашето време, за да умре? защото не може да направи заплащане: 270% стойността на парите: на вашите хора (учен Джачинто Auriti): "и след това, да се каже," този народ по този начин: как той може да още има: Бъдещето? "Добре, преди да имаме революция, е по-добре да убие всички тях, чрез глобална ядрена война, dickheads dickheads dickheads dickheads dickheads
ЦРУ 666: Synnek1 написали коментар преди 7 часа: Трябва да спреш да играят на видео игри Глупости! Проклети и започнете да четете Библията! --- ОТГОВОР --- това е наистина извънредно, във всеки човек, това е способността да бъде в състояние да променим нашите становища и убеждения, и т.н. .. вариант, който не може да упражнява, за ангелите! тук, защото Бог е търпелив с нас, грешниците! Въпреки това, в съответствие с това, което сте написали? сега, ще изтриете много лайна на Сатаната, от канала .. точно сега!
[Шериата World: Саудитска империализъм лекар мой приятел? той е човек много наясно, международни политически феномени, той е сигурен, че християнството ще бъде напълно задушени! Ето защо той изглежда, с нетърпение, което е исляма, за да дойде да ни освободи от анархия и неморалност! защото няма възможност, в Западна, умерения ислям. просто само фалшиви аргументи: това е тактика (ислямска) комплект / напрегната, само за да заблудят! защото истинското лице на исляма, жестоки и нетолерантни, и не може да се промени!
Yeevooihon написали коментар преди 3 дни, за да ви благослови. Аз не съм вече по тези канали. Довиждане и имат благословен ден мой приятел. Знам кой сте (: --- Отговор -> твърде силен е твоя работа, тук, за да не бъде твърде зло, еволюцията на канала си, през последните години, за да вярват само в един! дума от казаното от вас! как уби приятеля ми Yeevooihon? Yeevooihon, тя беше приятелка на ShalomGerusalemme?youtube 666 google, CIA Synnek1, has posted a comment: 6 hours ago: In the name of our LORD: I command you: STOP your BULLSHIT! --- ANSWER - both for an understanding between us, my eventual Bullying? is your problem, that is, a problem of youtube, because, my problem is only to defend the innocent in every corner of the world! if Obama is afraid to defend himself against me? this is his problem, not yours! as for you, you are bad enough, a piece of shit, to get hired: a criminal, such as: "Garry Cooper," because this is your bullying against me! [[KullDarothic ha pubblicato un commento 1 giorno fa BANG! Idiot thinks he is talking to the world.]] Synnek1 posted a comment 5 hours ago Report spam Dear Unius Rei: What do you think about the "Church of God"? - ANSWER - if not are committed serious crimes?, I do not interfere, against, religions or governments! HolyJHWHsanto ha pubblicato un commento 9 ore fa allelujah

@IHateNEWLAYOUT-- Unfortunately, the idiots are transversal to all religions, and, to all nations, that's why, you in America, you have: Dark fail CIA fagot, Cain IMF uterus 666 darotic tic tic ", and, we in Italy, we have: unfortunately: the Guardian of Madness! who make blasphemes against: the Holy Spirit, but, because he did not understand that: without the power of the Holy Spirit? nobody in the world can do a good deed! here is that the Holy Spirit could not send, himself, to hell! purtroppo, gli idioti sono trasversali, a tutte le religioni e a tutte le nazioni, ecco perché, voi in America, voi avete: Dark fail faggot, Cain 666 uterus darotic tic tic", e noi in Italia, noi abbiamo: purtroppo: il Custode della Follia! colui che bestemmia contro: lo Spirito Santo, soltanto: perché lui non ha capito, che: senza la potenza dello Spirito Santo?, nessuno, in tutto il mondo, potrebbe fare una buona azione! ecco perché lo Spirito Santo non potrebbe mandare se stesso all'inferno!

@ President OBAMA - if all the charges, against "Sholom Rubashkin" are true? This man does not deserve more than ten years in prison, and because: this is his first offense, he is entitled to a discount of 1/3: of his sentence, and since it is not a person dangerous to society: he can serve his sentence of imprisonment:in the station of the municipal police: or, other police, that: it is closer to his home. He can get his relatives, at any time, and is entitled to seven days off in a month, in order to follow the education: of his 10 children! This is: that: I have made for him, and everyone knows: that all the Presidents of the Republic, the world, have their prerogatives in the field of applications of the: judgments .. so that, if you're not busy with me? me neither: I will hold with busy: you!so that: it is not good, that you make the figure of Pontius Pilate, on this occasion... from "rrmbgpym"

[Open Letter to Obama NAZI IMF slave: the case of: Sholom RUBashkin] in fact, this man was not punished, because it was: a contractor, incorrect, but was punished only because it is a jew: who, himself, he must not defraud, the banks, that, are your idols invisible of Illuminati Pharisees: of cult Baal: of your god owl at Bohemian Grove. Rnlightened are your masters, of our time, and that, only, they have the license to kill: the people and steal: until it choke: in this recession: make with, artificial currency of a debt that has not been, never established, or thought in mode Costitutional, that if, then, you were an honest person? also, you did kill yoursef: how, Kennedy was killed: for making the executive order: 11110. but this is the truth: you, like all politici, you sold your soul to the devil, for do exterminate, the peoples! from [rrmbgpym]

[Open Letter to OBAMA: about the case of: Sholom RUbashkin] is right, that employers must pay, taxes, and they must be correct, too, but, if entrepreneurs: they are deceived, robbed, then, you sustain the entrepreneur: the same way: how,: you claim the banks? but, then, all the banks make false accounting (legally): why, when they create the money: out of nothing: both: to bestow: a mortgage or: giving the money to the state, they put it: in a deficit budget (the money created from nothing): and then: they dishonestly, they make fake failure! as: you to be too: an accomplice of thieves, bankers, another thief with them? no, you do not protect entrepreneurs scammed! then, why should you take taxes from them? .. to be you, the first crook! In fact, our entrepreneurs are martyrs and heroes, because, they argue over their shoulders the whole society!

Obama @ Mason servant of the IMF 666: my dear friend - to understand, this complicated story: of [Sholom Rubashkin] I asked explanations: at the HOLY Spirit! however, that: this court case, immediately jumps to the eyes of all, is the sentence:condemnation, to 28 years, in fact, in this situation, aquivale to the sentence to life imprisonment, that it's a punishment abnormal, that is been imposed on this jew: a man of peace: at his first offense! That judgment: it is absolutely disproportionate, though, is compared, with similar events! @Emma Müller ie: UtherDarothic: uterus of satan 666 CIA IMF, bitch of a bitch .. who do you believe? I will take 28 years in prison: from [Sholom Rubashkin:] and put them: on you!

President OBAMA: elected: with the money:of IMF FED 666: who, then, again, they are all money, that, has been stolen, from the American people: in any case, through the seigniorage banking --- it is true that: in his Talmud satanic secret (which only the Pharisees KAKAM: Illuminat,i are can read): Rothschild NAZI great-grandfather, wrote: "All jews, who have lost their paternal genealogies?, they too have become as goyim (animals shaped human) and, therefore, they should all be exterminated through the Shaoh: in a : in mode loop cyclically! no!! no!! him is wrong! Jews are human beings, like everyone else, and, that this is quite?, sure, and, I can testify it! to my friend: "rrmbgpym" for information.

Obama @ Mason servant of the IMF 666: my dear friend - to understand, this complicated story: of [Sholom Rubashkin] I asked explanations: at the HOLY Spirit! however, that: this court case, immediately jumps to the eyes of all, is the sentence:condemnation, to 28 years, in fact, in this situation, aquivale to the sentence to life imprisonment, that it's a punishment abnormal, that is been imposed on this jew: a man of peace: at his first offense! That judgment: it is absolutely disproportionate, though, is compared, with similar events!

1_4. @OBAMA [open letter] exemplary punishment: JUDGMENT POLICY OF: the IMF's 666: against jew: is: coup: against our Institutions[Sholom Rubashkin:]. Supreme Court Rejects Appeal: of Rubashkin Case. The U.S. Supreme Court: has formally declined to hear an appeal on the conviction of former Agriprocessors: executive: Sholom Rubashkin. AAFont SizeBy Hana Levi Julian. First Publish: 10/11/2012, 1:58 PM. Sholom Rubashkin: and, 10 his children. Justice for Sholom,The U.S. Supreme Court: last week: formally declined to hear an appeal: on the conviction: of former Agriprocessors executive: Sholom Rubashkin. The decision shocked: the worldwide Orthodox Jewish community, which has been petitioning: for the appeal: for months. Rubashkin, 52, was convicted in 2009: on 86: counts of financial misconduct: and sentenced: to 27 years in prison.

2_4. @OBAMA [open letter] exemplary punishment: JUDGMENT POLICY OF: the IMF's 666: against jew: is: coup: against our Institutions[Sholom Rubashkin:]. In his request: to the Supreme Court, Rubashkin's attorneys: claimed the lengthy sentence: violated federal sentencing laws: for a first-time non-violent: offender. The conviction: has been questioned altogether by numerous legal authorities: who say the judge in the case, Justice Linda Reade, should have recused herself: due to a conflict of interest. Reade had met with investigators to plan logistical details of an immigration: raid at the meat packing plant prior to hearing the case: in court. Agudath Israel of America: said it was "deeply saddened" by the high court's refusal to hear the appeal. "Serious questions have been aised as to the fundamental fairness: of his trial and sentence, and he surely deserved: a full hearing from our nation's highest court," the organization said in its statement.

3_4. @OBAMA [open letter] exemplary punishment:JUDGMENT POLICY OF: the IMF's 666: against jew: is: coup: against our Institutions[Sholom Rubashkin:]. "It is noteworthy that a broad and distinguished array of legal scholars and experts have declared: the case to be a miscarriage of justice. As such, the justices have sadly squandered: an opportunity to right a terrible wrong." The case has been the focus of laser-sharp attention: in the Orthodox Jewish world, with an ongoing fundraising campaign to cover the legal fees that have accrued. Rabbinical and other community: leaders have spoken out against the unusual: and excessively harsh sentence Rubashkin received, while not defending any wrongdoing: that: may have occurred. In response: to the Supreme Court ruling, Rubashkin himself wrote from prison to his family,

4_4. @OBAMA [open letter] exemplary punishment:JUDGMENT POLICY OF: the IMF's 666: against jew: is: coup: against: our Institutions[Sholom Rubashkin:]. "What is clear and for sure is that Hashem will send His help very quickly and bring me home to you. We have bitachon (faith) in Hashem: in our time of need," he wrote, adding that true, deep trust in the One Above means accepting His ways no matter how difficult the circumstances may appear. "Being in G-d's Hands is the only: Hands I want to be in, and Hashem will pull me out of the pit I am in and bring me: home right away," he wrote. -- ANSWER-- rebuke, the Spirit, the Holy, the Masonic and: hypocritical system: of shit: based on ideological and practical Satanism 666 IMF: banking seigniorage!

criminals, traitors! all Bildenberg: Masonic lodges and: shit! [this is: the coup Masonic: of all the false democracies of the bank seigniorage: that is, the regime occult, that: terrorizes all Jews .. God said to me: "you free my people jewish, that he is prisoner of Satanists Pharisees, the IMF's 666!"].. Admiral of the Navy in Italy, he takes a salary: Monthly: approx: 360,000 € (monthly)! if 2000 people: about (in positions: strategically relevant, for our institutions), in Italy, take salaries: and pensions: that exceed: € 100,000: euro: in a only month? this is one way: to corrupt: Institutions: and do genocide! That is why, our politics, and our leaders: are criminals, that their work against: the Constitution, and against: the sovereignty of the people!

[il mistero: di Unius REI] but, as is the power: of metaphysics, which lives in me? How, with what impact, my kingdom Celeste, will be at my orders? what I decide to do? This is the torment of: IMF: 666 Rothschild, and 322 Bush: in recent days.. because: they are: also: smart! if my anger was not appeased, it could destroy, everything .. but, as this, is what, destruction could be manifested? This is another question that, are all Satanists waiting to know!

666 CIA; uterus of Darothic shit idiot too -- I see, that you have thought many times about, why your employer: satanism international, institutional, ie, CIA: synnek1, he fears and respects me, at the same time! but, this is your problem, because Synnek1, is very smart, but, for you, is not! my authority is an authority in the heavenly places: eternal forever! I am the most powerful man in the kingdom of God! this is my position! only I myself can I remove my position, that is, I can resign! but, God knows, that is something, I will never do, because, I'm not a coward like you! CIA 666: Synnek1 -- start READING YOUR BIBLE! --- ANSWER --- this is truly: extraordinary, in every man, that is the ability of being able to change our opinions, and beliefs, etc. .. option, which you can not exercise for the angels! here, because God is patient with us sinners! However, in line with what you wrote? now, you will delete a lot of shit of Satan, from your channel .. just now !!!

@ King Saudi Arabia --- you want to do: wins against: all over the world, for do one: only: Islamic republic to impose, your sharia: Wahabi, Salafi Sunni, of all Peoples! but, as you can hope for, to be a Satanist more evil: of Pharisees Illuminati, for satanic Talmud and Kabbalah,of the IMF, to hope to do the double game, as well: against: them? What do you do? is the 3rd: world nuclear war, however: against you, and against Israel, to eliminate: Islam completely: as: was deleted: Nazism, and you do, too, disintegrate Israel: because the Pharisees: certainly: they not want to come to live in a corner of your desert! but you, you have made, of yourself, the ally of the Satanists cannibals: that they did: 11-09, 322 Bush, and 666 Rothschild: to do evil: against: the Christian martyrs, all over the world ! just for that? for God, my Holy Allah? the shit out of a dog, is more precious than your life!

666 IMF cannibal talmud-- ahahahaha --- [it is true that you are the terrorists, who have full, ofAl Queda: Syria! my channel: lorenzoAllah Mahdi Palestine: 1. was all "Green": 2. it was not, never punished! 3. you are slanderers! 4. infact: I no complaints: never: on my page of my comments, as always my custom to do! ] Service assistance YouTubeRe: [# 1152701041] Good morning "lorenzoscarola," Thank you for your email. Your account "lorenzoscarola" was: identified: as: account in violation of the community guidelines. Your account: it was closed. Keep in mind: that: you are not allowed access: other accounts: YouTube, possessing or creating.10./11./2012, [Penalty 1]: "Duke David Peace and Love Christmas vs. Hanukkah IMF NWO WW nuclear Hate War"

ShalomGerusalemme ha pubblicato un commento 1 giorno fa 666 IMF cannibal talmud-- [that sucks: 666 google IMF: aliens abductions: project] .... Removed due to a violation: of our terms and conditions of use: on 10./11./2012, . [Penalty 2]: ["horror sharia Dark Side of Prophet Muhammad shit pedophile killer murdered genocide"] above at :/ watch? V = tSPP9Kt5VxY. Removed due to a violation of our Terms and Conditions at: 10.11.2012 date (this date, you have provided is false!, And anyway? It is prior to the formation of my channel). you have confused my channel lorenzoscarola: that you have already closed(one year ago), with this my other channel! but if you want to close all my channels? You can do it! but you must know this: "the destruction of Israel? has been only your fault!" In fact, the creation of this channel? lorenzoAllah Mahdi of Palestine is form: 18./set./2012 Registration date: Position Jerusalem: Israel Country

@ google youtube, liars, murderers criminals, 666 322 CIA MOSSAD FED ECB IMF --- but if you have closed my channel: "lorenzoscarola" a year ago, how you have been able to invent, this date, 10./11./2012, out of nowhere? liars, murderers sacrificers of children on the altar of Baal, for the destruction of the Hope of Israel! you doing in the world: 200,000 human sacrifices on the altar of Satan, every year: cannibals!!!, my: lorenzoAllah Palestine Mahdi said: "I am King Universal: unius REI, from kingdom of God YHWH, ie Mahdi and King of Israel. said to the Lord: "Anyone who speaks a word against you (unius REI), I know it will be put to death .... Because the spread terror among the people of the wicked: and at the same time can be raised: the people of the good man, in all the world! "

ShalomGerusalemme ha pubblicato un commento 1 giorno fa assassini bugiardi criminali, 666 322 CIA MOSSAD FED FMI BCE ma, se voi avete chiuso il mio canale di: "lorenzoscarola" un anno fa, come, voi avete potuto, inventare, questa data, del 11.10.2012, dal nulla? bugiardi assassini: sacrificatori di bambini: sull'altare di Baal: per la distruzione della Speranza di Israele! voi che fate nel mondo: 200.000 sacrifici umani sull'altare di satana, ogni anno, my: lorenzoAllah Mahdì Palestina said: "I am Universal King: Unius REI, from kingdom of God JHWH, ie Mahdì and king of Israel. said to the Lord: "Anyone who speaks a word against you(Unius REI), so it will be put to death .... because the spread terror among the people of the wicked: and at the same time can be raised: the people of the good!"


ShalomGerusalemme ha pubblicato un commento 1 giorno fa @ OBAMA: 666: 322: CIA MOSSAD, IMF: NWO murderess Satanist Freemason crimianale of shit! In this way, you have closed: my channel: of: lorenzoAllah Mahdi Palestine: has posted a comment: 1 hour ago: for two pénalité: date you: on the same day of 11.10.2012 (however, a false date !). [Penalty 1]of 11.10.2012, + [Penalty 2]of 11.10.2012?: when my channel "lorenzoAllah Mahdi Palestine" had not yet been created: the 18/set/2012:? young blood human: at altair of your satan: do hurt your brain! [that sucks: 666 google IMF: aliens abductions: project]

@Obama criminal CIA IMF 666 @ google NAZI - is useless, that you do your slanders against me! because I was go, at the technician, that, he has replaced my DVD player, without no result, which is why the problem is that: you have tampered with my BIOS?, to take control of my computer? I did not want to send the computer to a specialized center, only, because the computer is very cheap, 400 Euros, approx. because you have suspended: "lorenzoAllah Mahdi Palestine has posted a comment: 1 hour ago?" maybe you want to pray exclusively: with the mother of Jesus? maybe you need some miracle? I believe: that: you should do a wash: in the holy water, for as you become Satanists criminals IMF!

@OBAMA NAZI! --- WARNING 666 google CIA IMF -- HAS suspended: my: youtube channel [lorenzoAllah Mahdi Palestine: has posted a comment 33 minutes ago] lol. and because they took the remote control: of my computer, a year ago? they know very well, all that I do, this is an operation absolutely ridiculous, in fact, google did this: against me, only to cover up their crime: and their accomplice: windows, this is a serious abuse of power, because, I am unius REI, that, i can not lie!

[] WARNING: MY: lorenzoAllah Mahdi Palestine has posted a comment 13 minutes ago / channel/UC4yjmT6CEOvAVzdrFD755Lg/feed? filter =1: is been SuSPENDED, 666 BY GOOGLE []. CIA: 666: IMF, after all: 12 months ago, the CIA, 666, GOOGLE, they tampered with, my "" BIOS "" and Therefore I can not use my DVD player, Which they marked: with a long string, special codes, that's why, yesterday, I bought a CD player, external USB port, of course, in order to update the BIOS through the CD autorun, the manufacturer, ie, the Packard Bell. fatto che, I hate WINDOWS: for his policy of economic usury, and I decided, in fact, not to use: his operating system! but this is the truth, they did not allow to restart my computer from external media, as well as from USB drives,

ShalomGerusalemme ha pubblicato un commento 1 giorno fa [] WARNING: MY: /channel/UC4yjmT6CEOvAVzdrFD755Lg/feed? filter= 1: is been SUSPENDeD, 666 BY GOOGLE []. The CIA: 666: IMF - They took remote control of my computer, and Prevents: to me, That I can upload, video, about, the theory of: creationists scientists ... In fact, of the 12 partitions and related: 12 operating systems: on my laptop? they have destroyed: openSuse, and Prevents others: 11 operating systems, of ubuntu, you can see: additional devices, and even to be atto see and access to other operating systems: in the same hard disk

"lorenzoAllah Mahdi Palestine" has posted a comment: 12 hours ago "hallelujah: is Jewish praise" - ANSWER - lol. IN THIS WAY? for slander by google: that said, I had some penalties, but, instead it was not true? LOL. I HAVE ALREADY LOST THIS CHANNEL: / channel/UC4yjmT6CEOvAVzdrFD755Lg "lorenzoAllah Mahdi Palestine" is been blocked, so by tonight? I lose too, much: also this channel! why, jewish Illuminati 666 IFM FED ECB NWO? they are afraid only of a Catholic king! they are afraid only of a Catholic king!

synne 666 kkk nazi CIA IMF --- you believe that, I lost respect, of all Satanists, and their, brother Masons, that is, of all the children of the synagogue of Satan, who is the IMF(il Fondo monetario internazionale,), now, now, that, I has revealed to all, that, I not have, any supernatural power, to be able to hurt someone? You saw, how, I was good at convincing, also, you, of something, that, does not exist?lol. but, it must be recognized: you became more human, since you met me!

1 .. 2. @ 666 IMF: Rothschild - this is the end of the game! I have two tenants (but, with the previous tenant, that, he nearly destroyed the apartment? I also, put, lose: 2000 €: for do the eviction), which, because of the recession, they can not pay me the rent ! And I have an "local industrial" high: 4 meters covered with travertine, central area, Bari, which could also "yield: rent": for: 2000 € per month, but is 5 years, which, I was not able, to rent it, not even for half the price! But, I can tell these things to the bank: "UniCredit" where I made a mortgage: 220.000 €: that in 25 years become more than 500,000, with a monthly payment of almost 1300 per month? KingxKingdom2 ha pubblicato un commento 17 ore fa

2 .. 2. @ 666 IMF: Rothschild - like, you can pay the mortgage in this situation? This is the truth: the scientist Giacinto Auriti, said: with a cost of: 270% of your money (created out of nothing)? and with a relative taxation and public debt? In fact, we, all Peoples, we can not have, no longer have a future, which is why, not to lose: your power over the world, you are forced: to kill all the peoples, and to destroy Israel, also, during this imminent: 3 ° nuclear world war! KingxKingdom2 ha pubblicato un commento 17 ore fa

1..4 .. @ King Saudi Arabia - lol. I know that, since you have heard that, I have become your, son in law, (in fact, we Muslims are allowed to have more than one wife, but, lol. I hope that this my women, she have not less than nine years .. lol. too, because, to us Catholics, many are saying (for the crime absurd and self-defeating, that the Vatican does: against: human rights: to live: in a state of the despair, against, many of best, of his ministers), which, we are pedophiles. ecc.. Lol.), I know that. you are seriously committed: to make, become me: the King of Israel. But, I am a spiritual man, I hate, power, honors, etc. .. I hate, all that this world could give, ie all futile, and false .. and since I am already in heavenly places, as: unius REI? So, my commitment is to do everything to prevent this recognition by all governments. but, unfortunately, if this does not happen? you lose all your life

2 .. 4 .. @ King Saudi Arabia - You know what he said: St. Francis of Assisi,at the Sultan? Anyone knows this, really?, I know! 1. Muhammad is the greatest: traitor to God, and he knew, to go to hell, in fact, anyone: of us had a revelation from God (Quran), he would put: in writing, immediately, those revelations to prevent any form of manipulation or corruption or forgetfulness, the future of the Koran! Also because it would take: many years to learn all the Koran by heart, but if it: is not written, at once, quickly, at the same time, etc.. ecc... yet? as, Learn Quran to memory that does not exist? This is impossible! 2. we all know the attitude of Satan in the place of God, even if it is to do good? Satan would prevent that, is God, to do good! That's why it logic that in the Qur'an there are abundant divine words, because Satan, he knows, , really, what God thinks and wants and love!

3 .. 4 .. @ King Saudi Arabia - 3. But the most sensational charges against Muhammad, is that God, has not started, a sacred work personally with Abraham, Melchizedek, Noah, Moses and all the prophets, that is, thousands of holy men .. (And we can rightly say of them that they were Muslims, is for this, this is the truth, more importantly, that, exists among all Muslims, indoctrinated, deceived and ignorant fanatics), to conclude the revelation, with an angel, that's why , Muhammad: he has always known, that the angel was Satan himself! Because Satan hates Jesus Christ and true Christians! However, since 90% of Christians are hypocrites, much more hypocritical, in%, of every other religion?, I do not want to damage Islam, to increase the number of hypocrites: in the world, but, I want to sanctify Islam, itself, with, the subtract it, control of Isalm, from dark your satanic family, of Illuminati, Wahhabi Salafists,

KingxKingdom2 ha pubblicato un commento 17 ore fa 4.4 .. @ King Saudi Arabia - that you, as the Illuminati Pharisees block off all in to the hell? Why, God can not have any relationship with your murders and your religion of shit, and besides, you do not have any relationship: with God, and you do not know God personally, simply because you are: only: the most dangerous, exterminators mass of the whole history of mankind! C.S.P.B. Crux Sancti Patris Benedecti, C. S. S. M.L.Crux Sacred Sit Mihi Lux, Holy.N.D.S.M.D. Do not sit mihi dux draco, V.R.S. begone Satan, Get away Satan! N.S.M.V. Not Suade Mihi Vana, S.M.Q.L. Sunt Mala Quae Libas, I.V.B. Ipsa Venena Bibas, Drink your poisons: made by yourself! Amen in Jesus's name

ShalomGerusalemme posted a comment: 12 hours ago @ King Saudi Arabia --- you want wins against: all over the world, for one do: only: Islamic republic to impose, your sharia: Wahabi, Salafi Sunni, against all Peoples! but, as you can hope for, to be a Satanist very evil: more, of Illuminati Pharisees, for satanic Talmud and Kabbalah, of the IMF, to hope to do the double game, as well: against: them? What do you do? is the 3rd world nuclear war, However: against you, and against Israel, to eliminate: Islam completely: as: was deleted: Nazism, and you do, too, disintegrated Israel: because the Pharisees: certainly: they not want to come to live in a corner of your desert! but you, you have made, of yourself, the ally of the Satanists cannibals: that they did: 11-09, 322 Bush, and 666 Rothschild: to do evil: against: the Christian martyrs, all over the world! just for that? for God, my Holy Allah? the shit out of a dog, is more precious than your life!

@ Bildenberg, Israel, Trilateral, Masonic lodges, governments, freemasonry, masonry, politicians, Jewish lobby, AIPAC, FED ECB, IMF, Freemasonry, corporations, 322, 666, multinational --- you have betrayed: the Constitution, and, you've got: monetary sovereignty:of the your people, at the:international Jewish bankers, or: Illuminati by Lucifer, from: like you! Of course, until to that, those who died, were only: the people of the third and fourth world?, the system appeared: good for you! But, it will be still good: today, right now: still, that it's your time to die? because you can not do pay: 270%: the value of money: at your people (scientist Giacinto Auriti): "then, to say," this people in this way: how, he can more have: a future ? ". well, before we have a revolution, it is better to kill them all, through, the global nuclear war, dickheads dickheads dickheads dickheads dickheads

CIA 666: Synnek1 posted a comment 7 hours ago: YOU NEED TO STOP Playing video games Bullshit! Goddamned and start READING YOUR BIBLE! --- ANSWER --- this is truly: extraordinary, in every man, that is the ability of being able to change our opinions, and beliefs, etc. .. option, which you can not exercise for the angels! here, because God is patient with us sinners! However, in line with what you wrote? now, you will delete a lot of shit of Satan, from your channel .. just now !!!

[sharia World: Saudi imperialism] a doctor friend of mine? he is a man very aware, international political phenomena, he is sure, that Christianity will be completely smothered! therefore, he looks, forward to, which is Islam, to came to liberate us from anarchy and immorality! because there is no possibility of making, in Western, an moderate Islam .. just only, false arguments: that is, a tactic (Islamic) set, / tense, only to deceive! because the true face of Islam, is violent and intolerant, and it can not change!

Yeevooihon posted a comment 3 days ago Bless you. I am not ON THESE channels anymore. Goodbye and have a blessed day my friend. I know who you are (: --- Answer -> too intense is your job, here;, for not to be, here! too evil, was been the evolution of your channel in recent years, in order to believe in only one word of what you said! how did you kill my friend Yeevooihon? When Yeevooihon, she was a friend of ShalomGerusalemme?
YouTube

YouTube

646010 iscritti
70628207 visualizzazioni video
 • CreationReal
  CreationReal ha pubblicato un commento
  4 minuti fa
  that you are a liar? this is obvious! because you have demonstrated, in your video to believe in the any element supernatural: ie, power occult:(666 IMF) occultism! now, this is logical, if there is the element supernatural, then, there is also the divine element (which, you hate too), just because you are not worthy of being able to reach that level, in fact, you're too dirty 322 666! che, tu sei un bugiardo? questo è evidente! perché nel tuo video tu hai dimostrato di credere nel'elemento soprannaturale! ora, questo è logico, se esiste l'elemente soprannaturale, allora, esiste, anche l'elemento divino(che tu odii), soltanto perché tu non sei degno di poter raggiungere quel livello, infatti, tu sei troppo sporco!
 • Kain Darothic
  Kain Darothic ha pubblicato un commento
  12 minuti fa
  God n Satan are fictional characters in a book that morons like yourself imagine to be real.
 • CreationReal
  CreationReal ha pubblicato un commento
  17 minuti fa
  you want to replace God (Creator Omnipotent) with Satan (rebellious creature faggot fail), but this is just pathetic voi volete sostituire Dio(CREATORE) con satana(creatura ribelle), ma, questo è soltanto patetico
 • Kain Darothic
  Kain Darothic ha pubblicato un commento
  1 ora fa
  Bible Black
 • CreationReal
  CreationReal ha pubblicato un commento
  1 ora fa
  youtube 666 google, CIA Synnek1, has posted a comment: 6 hours ago: In the name of our LORD: I command you: STOP your BULLSHIT! --- ANSWER - both for an understanding between us, my eventual Bullying? is your problem, that is, a problem of youtube, because, my problem is only to defend the innocent in every corner of the world! if Obama is afraid to defend himself against me? this is his problem, not yours! as for you, you are bad enough, a piece of shit, to get hired: a criminal, such as: "Garry Cooper," because this is your bullying against me!